Acrylgel nagels

Wilt u graag acrylnagels? Dan worden uw nagels eerst schoongemaakt en worden de nagelriemen terug geduwd. Vervolgens worden ze vetvrij gemaakt, ruw gemaakt en komt er een bonding zodat de acgrylgel beter kan hechten. Na de bonding komt er een dun laagje rubbergel zodat ik de acrylgel er mooi op kan boetseren. De acrylgel bestaat uit een combinatie van acryl en gel en wordt uitgehard in de lamp.

Voordelen van acrylgel:

hecht beter dan gewone poederacryl

geen nare geurtjes van de liquid

minder vijlwerk

 

Gelnagels

Qua voorbereiding is deze hetzelfde als bij acrylnagels (zie boven).

Ik werk met fibergel omdat dor de synthetische vezeltjes die erin zitten de gel minder uitloopt in de nagelriemen en beter hecht en aan de nagel. Met fibergel kun je dunnere nagels maken die toch heel stevig zjn.

Bij gel gebruik ik bij een nieuwe set altijd tips (een plastic nagel die op uw eigen nagel geplakt wordt). Daarop wordt de gel in verschillende lagen op de nagel geplaatst en uitgehard in een UV lamp.

Ik start altijd met een basislaag, vervolgens komen er twee lagen overheen en eindig ik met een toplaag. Tussen de verschillende lagen wordt de gel steeds 60 seconden uitgehard in de UV  ledlamp.

Ook bij gel kun je met nailart werken, met kleurtjes of glitter. 

 

Gelpolish

Wilt u geen kunstnagels maar wel een versteviging voor uw eigen nagels? Dan kan gelpolish een uitkomst bieden. Gelpolish wordt, nadat de nagels ook schoon en ruw gemaakt zijn, uitgehard onder een UV  ledlamp. Deze lak blijft op een natuurlijke nagel minstens 2 weken zitten en op een kunstnagel wel 3-4 weken. Er is keuze uit meerdere kleuren. Regelmatig komen er nieuwe kleuren bij. 

Als basiscoat gebruik ik rubbergel zodat gellak klanten vaak pas na 3 weken terug komen om uitgroei bij te werken.

Gelpolish is dus een perfecte manier om toch makkelijk goed voor de dag te komen.