Nagelschool Nails From Flower

Algemene Voorwaarden Opleidingen & Cursussen

Deze voorwaarden zijn, in aanvulling op de Algemene Leveringsvoorwaarden, van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot het verzorgen van opleidingen door Nagelschool Nails From Flower. Deze overeenkomst wordt gesloten tussen de cursist/deelnemer en Nagelschool NFF als opleidingsinstituut voor de duur van de opleiding waarvoor je je als cursist hebt ingeschreven.

1. Totstandkoming van de overeenkomst

1.1 Inschrijving geschiedt door aanmelding per website, email of telefonisch.

1.2 Na inschrijving ontvangt u een factuur per email met het eventueel verschuldigde bedrag, welke uw inschrijving definitief maakt. Nagelschool NFF vraagt altijd een aanbetaling zodat uw plaats gereserveerd is. Het overige bedrag moet voor de eerste les op de bankrekening van Nails From Flower staan op

Bankrekeningnr: NL97 KNAB 0509 7123 04

1.3 Door de inschrijving verklaart u zich akkoord met deze algemene voorwaarden.

2. Lesdagen

2.1 De nagelstyling opleidingen worden op maandag -en/of donderdagavond van 19.00-22.00 uur gegeven. Eventueel ook in overleg. De cursist dient 15 minuten voor aanvang van de cursus aanwezig te zijn. Deze tijd is bedoeld om de tafel in te richten. De cursist zorgt voor een model. Lukt dit een keer niet is er de mogelijkheid om op een Nail Trainer te oefenen.

2.2 Indien het niet mogelijk is om op tijd aanwezig te zijn dan dient u dit telefonisch of via whatsapp door te geven.

3. Lesgeld

3.1 Om verzekerd te zijn van deelname aan de opleidingen, cursussen en workshops, dien je je schriftelijk of online aan te melden en een aanbetaling te voldoen.  Zonder deze aanbetaling word je niet beschouwd als aangemeld en kun je niet deelnemen aan de opleiding.

 

3.2 Het overige lesgeld na de aanbetaling dient voor aanvang van de betreffende cursus in zijn geheel te zijn voldaan tenzij uitdrukkelijk schriftelijk of via mail overeengekomen.

3.3 Het lesgeld, dient op tijd (voor aanvang van de cursus) op de rekening van de Nails From Flower te zijn bijgeschreven. Bij het niet tijdig of niet geheel betalen van het verschuldigd bedrag/termijn, wordt het resterende bedrag van de gehele cursus plus bijkomende kosten aan de cursist berekend.

 

4. Lespakketten.

4.1 Nagelschool Nails From Flower heeft voor diverse modulen lespakketten samengesteld. Deze pakketten bevatten voldoende producten en gereedschappen om tijdens de lessen mee te werken en om thuis mee te oefenen. Alle producten worden in de les toegelicht en gebruikt.

4.2 De lespakketten ontvangt u, na vooruitbetaling, op de 1e lesdag. Tijdens de opleiding werkt u uitsluitend met uw eigen materialen. We werken alleen met professionele producten die bij Nails From Flower te koop zijn. We werken met het merk Mistero Milano. U dient uw naslagwerk, pen en papier mee te nemen.

4.3 Na de opleiding/cursus krijgt iedere cursist een eigen kortingscode van 15%. Deze is tot een jaar na de opleiding/cursus geldig.

4.4 Het cursusmateriaal is special voor de cursist samengesteld. Nagelschool Nails From Flower behoudt zich alle rechten voor. Niets van de uitgaven mogen vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, film of op welke andere wijze dan ook.

 

5. Inhalen van de cursussen

5.1 Annulering van een les kan door omstandigheden altijd voorkomen. Per 8 lessen mogen er maximaal 2 lessen geannuleerd worden anders zijn de kosten per les voor de cursist.

5.2 Inhalen van geannuleerde lessen is altijd in overleg.

 

6. Annulering door cursist

Heeft men een aanbetaling gedaan dan is uw plaats verzekerd. Men kan dan niet meer annuleren. Er worden geen terugbetalingen gedaan als men zich inschrijft. Komt het even niet uit om de lessen te volgen dan zullen de resterende lessen open staan en kan men tot een jaar na inschrijving alsnog de lessen volgen.

7. Modellen

7.1 U bent zelf verantwoordelijk voor uw modellen. Nagelschool Nails From Flower kan niet bemiddelen in het vinden van modellen. Mocht uw model afzeggen dan is dit geen reden om de les te annuleren, probeer daarom tijdig een modellen te vinden zodat u niet onverhoopt zonder model komt te zitten. Als een model toch onverhoopt afzegt kan de cursist nog altijd op een Nail Trainer oefenen.

 

8. Examen

8.1 Het examen wordt afgenomen op de 8e lesdag. Bij een goed resultaat waarbij de cursist voldoet aan de eisen van de betreffende opleiding, ontvangt de cursist een certificaat.

 

9.  Aansprakelijkheid

9.1 Nagelschool Nails From Flower is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cursist heeft meegenomen.

9.2 Nagelschool Nails From Flower is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, als de cursist onjuiste en/of onvolledige verstrekte informatie heeft over

relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

9.3 Alle schade door de cursist aan het gebouw, het meubilair, etc. toegebracht, hetzij moedwillig, hetzij door onachtzaamheid, zal op kosten van de cursist of zijn wettelijke vertegenwoordiger worden hersteld.

9.4 De cursist is aansprakelijk voor beschadiging, hetzij moedwillig, hetzij door onachtzaamheid aan kleding en eigendommen van derden. 

Algemene Voorwaarden Nails From Flower Webshop:
Leveringen
De webshop is toegankelijk voor iedereen. Voor zowel professionele nagelstylisten als diegenen die hobbymatig met nagels bezig zijn. Producten worden, besteld voor 12.00 uur, dezelfde of de volgende dag geleverd (mits voorradig). De leveringen worden gedaan door POST NL.
BTW
Prijzen die te zien zijn in de webshop zijn exclusief 21% BTW. Deze worden aan het einde van de bestelling berekend.
Betalingsmogelijkheden
Betalen kan via IDEAL of vooraf overmaken. Jouw pakket gaat bij een bestelling welke voor 12.00 uur is gedaan diezelfde of de volgende dag op de post (mits voorradig). Is een product om wat voor reden ook uitverkocht dan stuurt Nails From Flower een bericht naar de koper. De bestelling gaat pas op de post wanneer wij de betaling of een bewijs van betaling hebben ontvangen.
Bestellingen kunnen ook gratis in Veldhoven of Eindhoven opgehaald worden.
Levertijd
Je kunt jouw bestelling plaatsen via onze webshop. Je krijgt na betaling een factuur in je mailbox. Alle bestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur besteld zijn worden dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag verstuurd.
Verzendkosten:
Verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,95
Bij bestellingen vanaf € 100,- excl. btw worden deze GRATIS verstuurd
Verzendkosten naar België bedragen € 10,95.
Bij bestellingen vanaf € 100,- worden deze GRATIS verstuurd
Je kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag een bestelling plaatsen op onze webshop.

Voor vragen over producten en cursussen kun je bij ons terecht van maandag t/m vrijdag. Stel jouw vragen per e-mail: nailsfromflower@gmail.com of bel: 0628353997 voor meer informatie.
Retourneren en garantie
Wij leveren alle artikelen met garantie die van het artikel verwacht mag worden. Mocht een artikel niet aan jouw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. Echter gelden er voor ruiling enkele voorwaarden.
Retourprocedure
1. Geef jouw retourzending per telefoon of e-mail aan ons door.
2. Het te retourneren artikel moet binnen 14 dagen na ontvangst inclusief factuur en een
toelichtende brief aan ons geretourneerd worden.
3. Zorg dat je de zending voldoende gefrankeerd opstuurt. Ongefrankeerde
retourzendingen worden niet geaccepteerd.
4. Het artikel mag niet beschadigd zijn en in zo origineel mogelijke verpakking en
verzenddoos geretourneerd te worden.
5. Na ontvangst van het artikel met bijbehorend factuur en een toelichtende brief, krijg je
van ons een bevestiging en zal het aankoopbedrag binnen 30 dagen op uw rekening worden overgemaakt.
Retourkosten
Mocht je iets willen retourneren, dan zijn deze kosten voor rekening van de klant. Werd de bestelling geleverd als brievenbuspakketje, dan kun je het ook weer als brievenbuspakketje retourneren. En anders in een pakketpost.
Garantie
Op elektrische apparatuur staat een garantie van een jaar. Mits anders vermeld. Voor verbruikers artikelen geldt: als u niet tevreden bent neem dan contact op met Nails From Flower via mail: nailsfromflower@gmail.com

typen.