Home » De salon » Acryl-en gelnagels

Acrylnagels

Wilt u graag acrylnagels? Dan worden uw nagels eerst schoongemaakt en worden de nagelriemen terug geduwd. Vervolgens worden ze vetvrij gemaakt, ruw gemaakt en komt er een bonding op zodat de acryl goed blijft hechten. Ik werk met tips en sjablonen om uw nagels te verlengen. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat zorgt voor en kneedbaar bolletje. Deze wordt netjes in de juiste vorm geboetseerd. Door blootstelling aan de buitenlucht hardt de acryl uit. Als deze voldoende droog is kan er gevijld en gepolijst worden.

Er zijn vele mogelijkheden bij acrylnagels o.a.: French manicure, glitter, color, baby boom , nailart etc. Voor de vele mogelijkheden kijken we samen wat u het mooiste bij u vindt passen.

 

Gelnagels

Qua voorbereiding is deze hetzelfde als bij acrylnagels (zie boven).

Bij gel gebruik ik bij een nieuwe set altijd tips (een plastic nagel die op uw eigen nagel geplakt wordt). Daarop wordt de gel in verschillende lagen op de nagel geplaatst en uitgehard in een UV lamp.

Ik start altijd met een basislaag, vervolgens komen er twee lagen overheen en eindig ik met een toplaag. Tussen de verschillende lagen wordt de gel steeds 2 minuten uitgehard in de UV lamp.

Ook bij gel kun je met nailart werken, met kleurtjes of glitter. 

 

Gelpolish

Wilt u geen kunstnagels maar wel een versteviging voor uw eigen nagels? Dan kan gelpolish een uitkomst bieden. Gelpolish wordt, nadat de nagels ook schoon en ruw gemaakt zijn, uitgehard onder een UV lamp. Deze lak blijft op een natuurlijke nagel 1-2 weken zitten en op een kunstnagel wel 3-4 weken. Er is keuze uit meerdere kleuren. Regelmatig komen er nieuwe kleuren bij. 

Gelpolish is dus een perfecte manier om toch makkelijk goed voor de dag te komen.