Home » Webshop » Bitjes en freesjes

Bitjes en freesjes

Keramische frees 

De nieuwe keramische bitjes zijn te gebruiken voor zowel acryl als gel en pedicure. De bitjes hebben een langere levensduur, zijn makkelijker te reinigen en geven minder warmtevorming tijdens het frezen. Bovendien hoeven ze niet gedesinfecteerd te worden omdat bacteriën geen grip hebben op keramiek. - Voor het affrezen van gel/acryl/pedicure
- Versnelt uw behandelingen.
- Zeer duurzaam.
- Hoge snijd capaciteit.
- Deze bits passen op alle nagelfrezen en hebben een schacht dikte 2,35 mm
- Diameter: 6,3 mm
- Lengte: 1.3 cm
- Totaal lengte: 4 cm
- Voor professioneel gebruik, voor professional (pedicure, nagelstyliste) bestemd.

Uitverkocht

Keramisch freesbitje spits grof

€ 9,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Keramisch freesbitje spits grof

€ 9,95

Dit bitje heeft een spitsere punt waardoor je gemakkelijk luchtplekjes open kunt frezen. Maar ook om mooi langs de nagelriemen te frezen als afwerking. 

Met de TX05 kun je dicht bij de nagelriem komen, dode huidcellen verwijderen of luchtbelletjes bij plaknagels open vijlen. 

De TX03-F is een bolletje wat op de huid rondom de nagel gebruikt wordt om alles mooi glad te vijlen en overtollige huidrestjes te verwijderen. Deze mag absoluut niet op de nagelplaat gebruikt worden! 

Deze handige manicure set bestaat uit 10 verschillende diamond bitjes. Passen op iedere frees en wordt veel gebruikt in nagelsalons. Bitjes om de nagelriemen weg te frezen, de velletjes rondom het nagelbed en eelt weg te halen. Deze bitjes zijn geschikt om dicht bij de nagelriemen te komen. Ook te gebruiken bij teennagels. 

Bitjes worden geleverd in een opbergdoosje. 

Let op: de bitjes met een bolletje zijn alleen geschikt voor de huid. 

Deze manicure bitjes zijn ideaal om op de natuurlijke nagel dicht bij de nagelriemen te frezen. De bitjes passen op iedere frees en zijn niet weg te denken bij een E-manicure.

Let op: de bolletjes zijn niet geschikt voor de nagel maar mogen alleen op de huid gebruikt worden.