Home » Webshop » Nagelfrees en bitjes

Beschrijving

De roze stofkapjes beschermen je freestoestel tegen stof en vuil. Het is belangrijk om een stofkapje bij iedere behandeling op je freesbitje aan te brengen. Het gebruik van de kapjes zal de duurzaamheid van je freestoestel sterk verlengen.

De kapjes zijn gemaakt uit hoogwaardig silicone. Het heeft een universele maat waardoor het op ieder freestoestel gebruikt kan worden.

De Marathon 3 – Champion is een welgekend toestel in de nagelwereld en wordt gebruikt door zowel starters als professionele nagelstudio’s. Het toestel is een budgettaire tussenklasse waar je niet mee kan missen!

Het freestoestel is uitgerust met een voetpedaal en een twistlock handvat. Het freestoestel is geschikt voor zowel manicures als voor pedicures. De Champion heeft bijna geen vibratie waardoor het toestel zo goed als geruisloos is. Het toestel bevat gaatjes aan de bovenkant waar je de bitjes binnen handbereik kan opbergen.

De nagelfrees kan zowel gebruikt worden door links- als rechtshandigen. Naast de siliconen houder bevat het freestoestel ook een plastic houder die bevestigd kan worden aan beide zijden van de machine.

Eigenschappen van de Champion:

 • Elektrisch vermogen: 45W
 • Snelheid: max 35.000 rpm
 • Ingewerkte bithouder
 • Extra kooltjes voor handstuk
 • Geen ongewenste warmteontwikkeling
 • Alle standaard bits zijn bruikbaar (Ø 2,34 mm)
 • Gewicht van het freestoestel: 1,23 kg
 • Afmeting van de machine: 11,5 x 15,5 x 7,5 cm (b x l x h)
 • Handstuk SDE-H200 (gewicht: 175g)

TIP: Om doorbranden van de transformator te voorkomen moet de frees uitgeschakeld worden na gebruik. De garantie is niet geldig bij een doorgebrande transformator. Freesbitjes niet inbegrepen bij het toestel.

 

 

 

 

 

Beschrijving

De Saeyang Mighty is ons instapmodel met een zeer hoge prijs/kwaliteit. Het is een update van het Champion model waardoor de duurzaamheid even goed is als de andere modellen. Het handstuk van de Mighty ligt lichter in de hand, maar is wel iets minder krachtig dan de Champion.

Het freestoestel is uitgerust met een voetpedaal en een twistlock handvat. Het freestoestel is geschikt voor zowel manicures als voor pedicures. De mighty heeft bijna geen vibratie waardoor het toestel zo goed als geruisloos is. Het toestel bevat gaatjes aan de bovenkant waar je de bitjes binnen handbereik kan opbergen.

Deze elektrische vijl is geschikt voor links- en rechtshandigen. Het handstuk wordt bediend met de manuele knop op het toestel of het voetpedaal. Naast de siliconen houder bevat het freestoestel ook een plastic houder die bevestigd kan worden aan de machine. De frees bitjes zijn apart aan te kopen, ze zijn niet inbegrepen bij het toestel.

 

 

Eigenschappen van de Mighty:

 • Elektrisch vermogen: 45W
 • Snelheid: max 30.000 rpm
 • Compact design
 • Ingewerkte bithouder
 • Geen ongewenste warmteontwikkeling
 • Alle standaard bits zijn bruikbaar (Ø 2,34 mm)
 • Gewicht van het freestoestel: 1,26 kg
 • Afmeting van de machine 11,5 x 15,5 x 9 cm (b x l x h)
 • Handstuk: SDE-SH20N (gewicht: 165g)
 • Extra kooltjes voor het handstuk
 • Twee jaar garantie

 

 

Opgelet: Om doorbranden van de transformator te voorkomen moet de frees uitgeschakeld worden na gebruik. De garantie is niet geldig bij een doorgebrande transformator. Freesbitjes niet inbegrepen bij het toestel.

 

Keramische frees 

De nieuwe keramische bitjes zijn te gebruiken voor zowel acryl als gel en pedicure. De bitjes hebben een langere levensduur, zijn makkelijker te reinigen en geven minder warmtevorming tijdens het frezen. Bovendien hoeven ze niet gedesinfecteerd te worden omdat bacteriën geen grip hebben op keramiek. - Voor het affrezen van gel/acryl/pedicure
- Versnelt uw behandelingen.
- Zeer duurzaam.
- Hoge snijd capaciteit.
- Deze bits passen op alle nagelfrezen en hebben een schacht dikte 2,35 mm
- Diameter: 6,3 mm
- Lengte: 1.3 cm
- Totaal lengte: 4 cm
- Voor professioneel gebruik, voor professional (pedicure, nagelstyliste) bestemd.

Uitverkocht

Keramisch freesbitje spits grof

€ 9,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Keramisch freesbitje spits grof

€ 9,95

Dit bitje heeft een spitsere punt waardoor je gemakkelijk luchtplekjes open kunt frezen. Maar ook om mooi langs de nagelriemen te frezen als afwerking. 

Met de TX05 kun je dicht bij de nagelriem komen, dode huidcellen verwijderen of luchtbelletjes bij plaknagels open vijlen. 

De TX03-F is een bolletje wat op de huid rondom de nagel gebruikt wordt om alles mooi glad te vijlen en overtollige huidrestjes te verwijderen. Deze mag absoluut niet op de nagelplaat gebruikt worden! 

Deze handige manicure set bestaat uit 10 verschillende diamond bitjes. Passen op iedere frees en wordt veel gebruikt in nagelsalons. Bitjes om de nagelriemen weg te frezen, de velletjes rondom het nagelbed en eelt weg te halen. Deze bitjes zijn geschikt om dicht bij de nagelriemen te komen. Ook te gebruiken bij teennagels. 

Bitjes worden geleverd in een opbergdoosje. 

Let op: de bitjes met een bolletje zijn alleen geschikt voor de huid. 

Handige opbergdoos om allerlei verschillende bitjes in te bewaren.

Deze manicure bitjes zijn ideaal om op de natuurlijke nagel dicht bij de nagelriemen te frezen. De bitjes passen op iedere frees en zijn niet weg te denken bij een E-manicure.

Let op: de bolletjes zijn niet geschikt voor de nagel maar mogen alleen op de huid gebruikt worden.