Home » Webshop » ORIFLAME BEAUTY PRODUCTEN

ORIFLAME BEAUTY PRODUCTEN

U kunt bij NailsFromFlower de producten van Oriflame bestellen. De levertijd is binnen 7 werkdagen. Mits voorradig dan binnen 1-2 werkdagen.

 

Uniek in de beautybranche

We bieden al meer dan 50 jaar mensen van over de hele wereld de kans om hun persoonlijke beauty te vieren en hun dromen waar te maken. We ontwikkelen hoogwaardige, trendy producten voor beautyliefhebbers en bieden ze de unieke mogelijkheid om deel uit te maken van een wereldwijde community.

 

Beauty by Sweden

Als Zweeds bedrijf geloven we dat wanneer je er goed uitziet en je goed voelt, je het allerbeste uit jezelf kunt halen – en dat je samen met onze gepassioneerde en behulpzame wereldwijde community alles kunt bereiken wat je maar wil. Dat is de Zweedse blik op beauty.

Een ander soort bedrijf

Het begon allemaal in 1967 in een klein kantoortje in het centrum van Stockholm. Twee broers, Jonas en Robert af Jochnick, en hun vriend, Bengt Hellsten, gingen met elkaar rond de tafel zitten om hun dromen te bespreken. Ze wilden een ander soort bedrijf beginnen met een ander soort product. Daar ontstond het idee om mensen hoogwaardige beautyproducten te bieden, geïnspireerd door de Zweedse natuur. In die tijd was dit niet bepaald de kortste route naar succes – zeker niet in Zweden. Dat gesprek betekende echter het begin van een fantastische reis, die meer dan 50 jaar later nog steeds inspireert. 

Vandaag de dag is Oriflame actief in meer dan 60 landen met meer dan 3 miljoen onafhankelijke Beauty-Adviseuses die onze beauty- en wellnessproducten delen, adviseren en verkopen.