Home » Webshop » ORIFLAME BEAUTY PRODUCTEN » Oriflame gezichtsverzorging

Oriflame gezichtsverzorging

Love Nature Gel Cream Aloe Vera is een milde lichtgewicht gelcrème die een onmiddellijke vochtboost biedt en het vochtgehalte in je huid herstelt, om die er gezond en zacht uit te laten zien.

Sale!
  • Love Nature Face Cold Cream Nourish & Protect Beeswax & Almond Oil is een prachtige, rijke gezichtscrème, perfect om te beschermen tegen gure en koude omstandigheden. Verrijkt met natuurlijke amandelolie en bijenwas, en ontwikkeld om onmiddellijk een comfortabel gevoel te geven, terwjl het de droge huid voedt, beschermt en van essentieel vocht voorziet. Dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes.

Elke ochtend en avond aanbrengen op de gereinigde huid, het ooggebied vermijden.

Love Nature Cleansing Gel Tea Tree reinigt effectief de huid met de kracht van essentiële tea tree-olie. Verwijdert vuil en make-up en helpt zo onzuiverheden voorkomen zonder de huid uit te drogen.

Was je gezicht met Cleansing Gel om onzuiverheden te voorkomen. Afspoelen met water.

 

 

Love Nature Purifying Oil Tea Tree is samengesteld met natuurlijke essentiële tea tree-olie, bekend om zijn antibacteriële en kalmerende eigenschappen. Helpt onzuiverheden bestrijden, de huid reinigen en overtollig talg, dat een vette huid veroorzaakt, verminderen. Aanbrengen bij de eerste tekenen van onzuiverheden om die te verminderen zonder de huid uit te drogen. Dermatologisch getest.

Gebruiken bij de eerste tekenen van een puistje