Home » Webshop » ORIFLAME BEAUTY PRODUCTEN » Oriflame huidverzorging

Love Nature Gel Cream Aloe Vera is een milde lichtgewicht gelcrème die een onmiddellijke vochtboost biedt en het vochtgehalte in je huid herstelt, om die er gezond en zacht uit te laten zien.

Geschikt voor de gecombineerde huid. 

 

Bescherm je huid tegen de stress van de dag. Lichtgewicht, snel absorberende dagcrème met Peptide Q10 en natuurlijke alfalfa hydrateren en beschermen de huid tegen de zon, schade van buitenaf en vroegtijdige veroudering.

 

 

 

 

 

Oriflame huidverzorging

Deze glinsterende body lotion symboliseert de allure en intrige van het onbekende, met een onschuldige maar tegelijk sensuele geur. Deze hydraterende lotion is verrijkt met de onweerstaanbare geur van Masquerade en biedt intense vochtverzorging om je huid zacht en glad te maken.

Sale!

Essenza Perfumed Body Cream

€ 14,00 € 9,95
Sale!

Essenza Perfumed Body Cream

€ 14,00 € 9,95

Weelderige, hydraterende body cream met de stralende, bloemig-houtige schoonheid van Giordani Gold Essenza. Verrijkt met een hoge geurconcentratie voor een luxe geurervaring. Heerlijk op zichzelf of als basis voor Giordani Gold Essenza Parfum.

 

Verzorgende handcrème van Oriflame met sea buckthorn oil. De crème ruikt zoet/fris en trekt goed in de huid. Je handen voelen zijdezacht aan. Zuinig in gebruik!