Home » Wimpers

Wimperextensions

Waarom wimperextensions?

 

Niet iedereen heeft van nature volle en lange wimpers. Ook ziektes en een verminderde weerstand kunnen ervoor zorgen dat wimpers minder vol  en lang zijn. In deze situaties kunnen wimperextensions uitkomst bieden. En natuurlijk ook als je een speciale gelegenheid hebt, waar je extra mooi voor de dag wilt komen. Er zijn ook mensen die geen zin hebben om iedere dag make-up producten zoals mascara te gebruiken. Wimperextensions zijn ook ideaal voor als je op vakantie gaat zodat je geen omkijken meer hebt naar je oog make-up. Met wimperextensions kun je prima zwemmen of de sauna in.

Met wimperextensions kun je de natuurlijke wimperharen verlengen en verdikken, om daarmee een mooiere oogopslag te creëren.

Ik werk met het merk Lash eXtend. Deze extensions zijn gemaakt van synthetische materialen met een hoge kwaliteit. Wat speciaal is aan deze wimperextensions is dat ze zijn afgewerkt met een zijde coating.

De extensions zijn zijdezacht, een natuurlijk set wimperextensions voel je niet zitten!

U krijgt na de behandeling een lash brush mee om uw wimpers regelmatig te borstelen en een nazorg formulier zodat u weet waar u op moet letten en wat wel of niet goed is voor uw nieuwe set.

 

one by one techniek

 

Ik werk met de one by one methode. Hierbij wordt op elke volwassen wimper een extension geplaatst. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging die niet van echt te onderscheiden is.

De behandeling van een nieuwe set duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur. Het bijvullen duurt een uur tot anderhalf uur. Dit hangt af van hoeveel natuurlijke wimpers iemand heeft en hoeveel er al kwijt zijn.

De cyclus van een wimper is 6-8 weken. Aangezien ik alleen op de volwassen haartjes iets plaats is het verstandig om zeker na 3 weken de bijvulling te doen omdat de volwassen haartjes dan losgelaten zijn.

 

voordelen van wimperextensions

  • Natuurlijke uitstraling
  • Lengte, dikte en krul zelf te bepalen
  • Op elk moment van de dag mooie wimpers
  • Geen mascara meer nodig, geen uitloop
  • Geen wimper kruller meer nodig
  • Voelen licht en comfortabel aan
  • Bestand tegen zon, zee, water , licht en lichaamsvocht
  • De natuurlijke wimpers worden niet beschadigd
  • Het aanbrengen is pijnloos
  • Blijven tussen 3-4 weken mooi zitten 

 

Bij het eerste bezoek krijgt u een klein intakegesprekje om te kijken of u geen allergieën heeft.

Kom zonder oog make -up naar de salon.

Doe uw lenzen uit of neem lenzenvloeistof mee zodat u uw lenzen in de salon uit kunt doen.

 

 

 

Lash Lifting / Wimperlifting

 

 

Lash lifting of ook wel wimperlifting is de nieuwe manier om de natuurlijke wimpers een permanente krul te geven. Zoek je iets waarbij je geen wimperextensions of wimperkruller nodig hebt? Dan is dit de oplossing. Door middel van 3 lotions krijgen wij de eigen krul uit uw wimpers, daarna vormen wij een nieuwe gewenste krul, en vervolgens worden de haartjes gevoed.

Tijdens de behandeling kunnen wij de wimpers ook verven. De behandeling blijft 6-8 weken (soms nog wel langer) zitten omdat er in deze tijd natuurlijke haaruitval is en haargroei. Dit houdt in dat na 6-8 weken je eigen krul weer in de wimperhaartjes zit.